0%

Σχετικά

Αρχική / Σχετικά
// Ποιοι είμαστε
ΤΑΛΩΣ

Το 2007 o Νικόλας Μαρκόπουλος , ειδικός σε θέματα ασφάλειας διαδικτύου και marketing , ιδρύει την ΤΑΛΩΣ και το 2008 αναλαμβάνει την αντιπροσωπεία της άγνωστης τότε εταιρίας Kaspersky στην Ελλάδα. Το 2009 Η ΤΑΛΩΣ ΕΣΠ Ε.Π.Ε ως αποκλειστικός διανομέας καθιερώνει το Ρωσικό brand στις πρώτες προτιμήσεις των Ελλήνων ως την καλύτερη και ασφαλέστερη λύση ασφάλειας διαδικτύου.

+ Περισσότερα

Σήμερα οι Έλληνες γνωρίζουν ότι το brand Kaspersky είναι συνυφασμένο με την ΤΑΛΩΣ , έχοντας προστατέψει περισσότερους από 500.000 χρήστες και εταιρείες στην Ελλάδα. Η ΤΑΛΩΣ έχει βραβευτεί για το έργο της και έχει αναλάβει σημαντικά έργα και προγράμματα προστασίας από απειλές του διαδικτύου και κακόβουλα λογισμικά ανάμεσα τους τράπεζες, κυβερνητικούς οργανισμούς, σώματα ασφαλείας κ.α.

Από το 2020 η εταιρεία επεκτείνεται στην ανάπτυξη εφαρμογών και τεχνολογικών λύσεων ΙοΤ για επαγγελματικούς κλάδους όπως αυτός της υγείας με το project eVector.

Η ΤΑΛΩΣ είναι η εταιρεία που καθιέρωσε την Kaspersky στην Ελλάδα, αναδείχθηκε όμως στην εταιρεία που ο κόσμος εμπιστεύεται την διαδικτυακή ασφάλεια του. Η μητέρα, ο ελεύθερος επαγγελματίας, ο φοιτητής, η μικρομεσαία εταιρεία ή ο μεγάλος οργανισμός μας εμπιστεύονται στην επιλογή προϊόντων και υπηρεσιών που θα τους διασφαλίσουν την απρόσκοπτη χρήση του διαδικτύου και την ασφάλεια των δεδομένων τους.

 

"Μαρίνα Ιουλία Λουλούδη, Διαχειρίστρια ΤΑΛΩΣ ΕΣΠ Ε.Π.Ε"

null
null

ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS

null
null

EDR - ENDPOINT DETECTION & RESPONCE

null
null

EDR OPTIMUM - ENDPOINT DETECTION & RESPONCE

null
null

ANTI-TARGETTED ATTACK PLATFORM

null
null

MANAGED DETECTION & RESPONSE

null
null

SANDBOX

Kaspersky logo - green

Η Kaspersky είναι μια παγκόσμια εταιρεία ψηφιακής ασφάλειας με έτος ίδρυσης το 1997. Η βαθιά πληροφόρηση απειλών και η τεχνογνωσία στον τομέα της ασφάλειας της Kaspersky μετατρέπονται συνεχώς σε λύσεις και υπηρεσίες ασφάλειας για την προστασία επιχειρήσεων, κρίσιμων υποδομών, κυβερνήσεων και καταναλωτών σε όλον τον κόσμο. Το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο ασφάλειας της εταιρείας περιλαμβάνει την προστασία τερματικών σημείων και μια σειρά εξειδικευμένων λύσεων και υπηρεσιών ασφάλειας για την καταπολέμηση εξελιγμένων και εξελισσόμενων ψηφιακών απειλών. Περισσότεροι από 400 εκατομμύρια χρήστες προστατεύονται από τις τεχνολογίες της Kaspersky και βοηθάμε 250.000 εταιρικούς πελάτες να προστατεύουν ό,τι είναι πιο σημαντικό για αυτούς. Μάθετε περισσότερα στο www.kaspersky.com.

Προσβασιμότητα